Deze Wereld

Overdenkingen in deze tijd
inspiratie Waarlijke verlossing

Waarlijke verlossing

'Vertel ons dan hoe wij waarlijk verlost van angst kunnen worden'.

U wilt verlossing van angst, maar bent niet geïnteresseerd in de oorzaak. U gaat naar de chirurgijn om de pijn weg te laten nemen, maar laat de oorzaak zitten. Uw sokken laat u stoppen, maar aan het gat in uw schoeisel doet u niets. U wilt verlost worden maar er niet voor werken, ontvangen maar niet geven.

Als kippen loopt u achter de priesters aan, hongerig naar elke korrel van verlossing welke zij u bieden. Ondertussen voeden zij uw angst met absurde voorstellingen. Dit om u, door uw vreze in afhankelijkheid te brengen van hun verlossing. Lafhartige wezels, u wilt verlossing, maar krijgt afhankelijkheid en u doet niets.

Als u waarlijk verlossing wilt, wend dan uw blik van de grond en kijk om u heen. Stel uzelf de vraag waarom u geboren bent en waartoe uw bestaan dient. Als u dan deze vragen uzelf gesteld hebt, dan vraag ik u in wiens handen u uw bestaan legt en wiens doel u waarlijk dient.

Dit is het startpunt van uw persoonlijke zoektocht naar verlossing. Stop met het angstvallig en doelloos volgen van het dwaalspoor welke de priesters u voorhouden en neem zelf uw lot en bestaan in handen. In uw zoektocht zult u verlossing vinden, waarbij de verlossing niet het doel maar de weg is die u aflegt om het te vinden.
Deel het via: